» Tinerii-si-sexul » Mituri-despre-sex » Sexul fara obligatii
Creeaza-ti un cont in numai 3 pasi
> Accesa 6178 de profile cu poze
> Contacta un numar nelimitat de persoane
> Discuta nelimitat pe chat
Sunt deja membru iubita
user:
parola:


Sexul fara obligatii

postat de: admin
Vizualizari: 17706

"- Sexul este un lucru care se intampla intre 2 persoane care se iubesc!
 - Sau intre 2 persoane care iubesc sexul! " (dialog din Sex and the City)


Lumea din ziua de astazi pare ca a uitat ideea de romantism, sau daca totusi romatismul apare, Hollywood-ul a facut toate scenariile romantice care se pot imagina. Cum sa mai fie un barbat romantic in ziua de azi? Feminismul a distrus si acceptarea dulcegariilor: nu ii poti deschide usa pentru ca o sa iti tranteasca o privire de genul "Ce crezi ca nu pot si singura?", nu poti sa ii trimiti flori "Ce vrei sa mi-o tragi cat mai repede?" s.a.m.d.? Totul se pare ca fost facut de altii inaintea noastra. Si altii au iubit inaintea noastra, cu o intensitate mai mica sau mai mare, au suferit, au murit (cazuri extreme). Stim cu totii ca puterea dragostei este mare: ne face sa ne purtam ridicol, sa facem lucruri nebunesti si cu siguranta ca o implinire a ei vine si sexul, un lucru, se pare, mai bun intre oameni care se iubesc (teoretic mai bun?). Mai nou societatea practica din ce in ce mai mult hedonismul, amorul liber fiind una dintre expresiile acestui hedonism.
Nu conteaza: esti casatorit, cuplat, tot iti aruncii ochii pe unde apuci, si aruncandu-ti ochii evident arunci si ocheade, de la ocheade drept in pat: sex fara obligatii. Textul este "Iubito nu e ceea ce pare" sau si mai bine "Nu a insemnat nimic".

Well... cum e? Eu nu cred sa existe sex si atat. Trebuie sa existe ceva care sa te atraga la persoana respectiva, ceva din ea - fizic, zambet? ceva ? Si atunci teoria ca sexul este doar o strangere de mana cade? Ma intreb de ce barbatii implicati in relatii sau casatoriti nu strang mainile partenerelor de sex ocazional sau amantelor ? Ceva de genul? "Buna ziua! Imi pare bine de cunostinta!" Stim cu totii ca nu este asa ? Sexul este sex? Nu ai face sex cu cineva care nu te atrage, si mai mult decat atat sexul nu este pur fizic, este 90% emotional, adica, nu neaparat ca esti indragostit, dar atras. Sexul este o problema de incredere. Nu ajungi in pat cu cineva care nu iti inspira incredere, nu ai ajunge in pat cu cineva cu care nu ai putea avea o potentiala relatie.


Sa revin la citatul de la inceput. 2 persoane care se iubesc sau 2 persoane care iubesc ceva ?. Care au ceva in comun. Scuza tampita pe care lumea o ofera "putea fi ea sau oricare alta" pur si simplu nu sta in piciare. Iubirea, flirtul, sexul sunt fenomene de atentie; ca sa poti face ceva cu cineva trebuie sa fii disponibil.
Domnilor si doamnelor hedonisti daca sunteti implicati intr-o realtie limitati-va hedonismul. Din scuzele dumneavostra nu face decat sa transpara o lipsa profunda de substanta. Nu spuneti cuiva ca vreti o relatie cu persoana respectiva, ca o iubiti? etc? fiti sinceri. Daca vreti relatii ocazionale cautati-le, daca vreti mai mult fiti pregatit sa oferiti ceea ce trebuie oferit intr-o relatie.


Rating: 3.80


Comentarii la acest articol

Nu sunt comentarii postate.

Adauga comentariul tau

Pentru a putea adauga un raspuns, intra in contul tau sau creeaza-ti un cont nou

Alte articole din categoria Mituri despre sex

1: Sexul fara obligatii

Total membri: 6178
Femei: 1502
Barbati: 4537
Cupluri: 139
Useri online: 1
Caut cu varsta - ani
din cu poza